Schuilplaats voor ratten en muizen

Tijdens een inspectieronde bij een bedrijf in Gorinchem tref ik buiten sporen van knaagdieren aan. Er staan verschillende materialen tegen het pand aan en dit biedt een uitstekende schuilplaats voor ratten en muizen. Hier op de foto tref ik een rat aan onder een pallet, een prima schuilplaats. Inmiddels zijn de ratten bestreden en heeft de klant adviezen gekregen om nieuwe overlast van ratten en muizen te voorkomen.

Heeft u ook last van ratten of muizen? Of heeft u hier vermoedens van? Neem dan contact met ons op.

Geen voorrijkosten in Culemborg en omgeving

Neem snel contact op met onze expert bij vermoedens van ratten of muizen en voorkom gezondheidsproblemen. Ratten en muizen verspreiden ziektekiemen en ook kakkerlakken en vliegen vormen een risico voor de gezondheid. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact opnemen voor een scherp aanbod. U betaalt geen voorrijkosten in Culemborg en omstreken.  Bent u dus woonachtig in Beusichem, Vianen, Asch, Buren, Beesd, Geldermalsen, Buurmalsen, Schoonrewoerd, Everdingen, Hagestein, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Zijderveld, Rijswijk, Zoelmond, Deil of Tricht? Ook daar komt onze expert langs zonder hier kosten voor in rekening te brengen.

Ander ongedierte?

Naast het bestrijden van ratten en muizen hebben we ook een ruime ervaring in het verhelpen van ander ongedierte. Ook voor overlast van kruipende insecten, zoals bijvoorbeeld kakkerlakken, mieren of zilvervisjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u een wespennest op uw terrein of nabij uw huis? We helpen u hier in zeer korte tijd vanaf! Ook voor overlast van andere vliegende insecten, zoals bijvoorbeeld motmuggen, fruitvliegjes, hoornaars, etc. kunt u ons bellen. Met ruime ervaring zoeken we naar de oorzaak en een passende oplossing. Uiteraard krijgt u hierbij ook advies over het voorkomen van overlast van ongedierte in de toekomst.

U doet een pak meel open en daar ziet u ze! Kleine krioelende beestjes… Of heeft u wel eens van dat fijne rag gevonden in meel of noten? Dan hebben daar voorraadaantasters in gezeten en is het eten wellicht aangetast. Ze kunnen zelfs vanuit dat ene pak voedsel zo een hele voorraadkast besmetten. Zo zijn er bijvoorbeeld graanklanders, maisklanders, vruchtmotten, etc. Deze kunnen in uw voedselvoorraad huizen. We helpen u er graag vanaf!

Weet u niet wat voor ongedierte u heeft? Ook dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. We komen graag langs voor een inspectie en brengen in kaart wat voor ongedierte voor overlast zorgt. Na de inspectie geeft de ongediertebestrijder advies om het probleem op te lossen en kan hij een inschatting maken van de te verwachte kosten.

Contact met ons

Telefonisch: 06-33023506

Email: info@ongediertebestrijdingnl.nl

Facebook: https://www.facebook.com/ongediertebestrijdingnlhelpt

Ongediertebestrijding NL, Culemborg