Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede 

Bij overlast van wespen, ratten, muizen, mieren en ander ongedierte

Bel direct

Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede

Hulp nodig bij een van deze soorten ongedierte?

Rat

Knaagdieren

Grote wesp met een klein nest

Vliegende insecten

Mieren

Kruipende insecten

Voorraadaantasters i bloem

Voorraadaantasters

Aangetast hout

Houtaantasters

Overlast van mollen

Mollen

Laatste nieuws

  • Mieren op stenen

Mieren met lentekriebels, help!

maart 27th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Mieren met lentekriebels, help!

Mieren met lentekriebels Krijg jij ook zoveel energie van het (voorspelde) lenteweer? Iedereen trekt er massaal op uit en geniet van het zonnetje. Niet alleen wij mensen worden actiever

De eerste wespen zijn gespot!

maart 14th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor De eerste wespen zijn gespot!

Eerste wespen zijn gespot Heeft u ze al gezien? We hebben een paar mooie lentedagen gehad en meteen zijn de eerste wespen weer gespot. Daarmee is het wespenseizoen begonnen.

Mollen overlast verhelpen met nieuwe methode

maart 6th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Mollen overlast verhelpen met nieuwe methode

Last van mollen Heerlijk dat de lente weer voor de deur staat. Iedereen geniet van de buitenlucht en mensen zijn veel in hun tuin te vinden. Wat is het

Diervriendelijk ratten vangen

december 20th, 2020|Reacties uitgeschakeld voor Diervriendelijk ratten vangen

Diervriendelijke rattenbestrijding Bij ongediertebestrijding wordt al snel gedacht aan verdelgen en het gebruik van gif. Dit kan ook zeker anders en op een meer diervriendelijke en milieuvriendelijke manier. Zo

Gratis inspectie ongedierte

december 2nd, 2020|Reacties uitgeschakeld voor Gratis inspectie ongedierte

Gratis inspectie en andere extra's voor bedrijven! Ongedierte kan zorgen voor problemen, zowel bij bedrijven als particulieren. Vanaf nu bieden we aan zakelijke bedrijven een aantal mooie extra's in

Last van muizen of ratten?

november 22nd, 2020|Reacties uitgeschakeld voor Last van muizen of ratten?

Last van muizen in huis? Heb jij last van ongedierte? Heb je bijvoorbeeld uitwerpselen gevonden van muizen? Is er knaagschade aan kabels of andere materialen? Hoor je geluidjes uit

Recensies

Om ervaringen van andere klanten te lezen vertrouwen wij op TrustPilot. Daarom kunt u hieronder recensies lezen en verhalen lezen van andere klanten waarbij wij problemen met ongedierte hebben verholpen!

DHG Brethouwer
DHG Brethouwer
2021-01-05
Een paar weken geleden zagen wij opeens een rat in onze afgesloten tuin (patiotuin) lopen. De eerste vraag die opkomt is : waar komt dat beest vandaan en hoe lossen we dat op. Via de website van de gemeente zijn we bij "ongediertebestrijdingnl.nl" terecht gekomen. Erwin gebeld en die kwam meteen. Erwin heeft meteen een onderzoeksplan voorgesteld en ons uitgebreid voorgelicht over het gedrag van ratten. Het onderzoek was een inspectie van de kruipruimtes van ons huis en 2 aangrenzende huizen: daar zijn geen sporen van ratten gevonden. In onze tuin werd echter op diverse plaatsen flink gegraven. Die sporen gaven informatie waar het beste vallen geplaatst konden worden. Al spoedig werd er 1 rat (mannetje) gevangen. Een paar dagen later nummer 2, wederom een mannetje. Vanaf dat moment is niets meer waargenomen en de conclusie was dan ook dat het probleem opgelost was. Wij hebben Erwin ervaren als een kundige, (dier)vriendelijke en behulpzame bestrijder, die zijn kennis graag met ons deelde. Niets was hem teveel, je kunt hem altijd bellen.
Gast
Gast
2020-12-24
Wij werden ineens geconfronteerd met ongedierte. Erwin gebeld en dezelfde middag deed hij een uitgebreide inspectie. Gaf uitleg over wat het zou kunnen zijn en welke oplossingen er waren. Uiteindelijk 2 vallen geplaatst en na 2 dagen in beide vallen resultaat en geen overlast meer. Kwam zelfs op zondag om de vallen te ruimen! Verder goede voorlichting over ander ongedierte in en om het huis. Wij zijn blij met zijn deskundigheid en zullen bij een volgende calamiteit zeker contact met Erwin opnemen!
Hylke
Hylke
2020-12-21
Erwin reageerde super snel. En dat is bij een vermoeden van muizen erg prettig! Het eerste bezoek was zeer uitgebreid en secuur. Erwin heeft ook andere tips gegeven ter voorkoming van ander ongedierte, fijn! Na het eerste bezoek hebben wij een vervolg afspraak gemaakt welke ook op zeer korte termijn kon plaatsvinden. Het werk is goed en zorgvuldig uitgevoerd, de kosten waren vooraf door Erwin geraamd. Prettig geen verassingen. Uiteraard hoop ik voor u dat het niet nodig is om een ongedierteverdelger in te schakelen (dat betekent dat u last heeft van ongedierte:)), maar als het nodig is bevelen wij Erwin zeker aan.
natasja Heijligers
natasja Heijligers
2020-12-15
Wij Hadden last van muizen in ons pand, en fruitvliegjes. Erwin kwam en heeft ons direct geholpen na een paar dagen resultaat. Het is echt een aanrader om dit bedrijf in te huren. word op maat een plan gemaakt en opgelost. Kortom super Service!!! Riam BV
Nesrine
Nesrine
2020-11-18
Super tevreden over het werk dat is geleverd. We hebben last van muizen en heb contact opgenomen met Erwin. Hij nam direct op en voor zelfde dag nog een afspraak, wat super fijn was. Er is goed onderzoek gedaan om te kijken waar het vandaan kwam. Hierbij gaf hij een duidelijke uitleg en vertelde wat hier aan te doen. Eerlijk over prijs en doet alles in overleg.
Lisette Holwerda
Lisette Holwerda
2020-11-16
Opgeschrikt door een op het eerste gezicht schattig muisje. Meteen gebeld en nog dezelfde dag kwam Erwin langs. Hij is vriendelijk, kundig en geduldig. Want hij neemt uitgebreid de tijd, beantwoordt alle vragen en neemt zorgen weg. Erwin doet een grondige inspectie en geeft duidelijk aan wat we het beste kunnen doen. Heel prettig man, wij zouden hem absoluut aanraden!
Linda Feryat Van der Heijden
Linda Feryat Van der Heijden
2020-09-28
Ongedierte bestrijding NL is snel gekomen naar aanleiding van muizen overlast. De bron was snel gevonden. Heeft gelijk gehandeld en al snel hadden we succes! Heeft veel ervaring en heeft oog voor ieder diertje wat hij maar ziet.
A. Racke
A. Racke
2020-09-27
Erwin heeft snel en vakkundig een hornaarnest bestreden. Hij nam de tijd om daarbij tekst en uitleg te geven. Voortaan bellen we Erwin bij last van ongedierte.
Oscar
Oscar
2020-09-20
Zeer positieve ervaringen met Ongediertebestrijding.nl van Erwin. Komt afspraken stipt na, is zeer kundig en aardig. Een aanrader voor als je last hebt van ongedierte!
Henry
Henry
2020-09-08
Goed bedrijf. Gebeld en konden de zelfde dag nog komen. Gaan grondig te werk en kijken op plekken waar je zelf niet van dacht dat ze daar zouden kunnen zitten. In de avond een val geplaatst. Volgende ochtend was deze al gevangen.
Rat

Ratten en muizen

Naast dat het vervelend is als u last heeft van ongedierte, zorgt dit ook voor gezondheidsrisico’s. Ratten en muizen kunnen ziektes bij zich dragen, zoals de ziekte van Weil, het Hantavirus en Salmonella. Bij aanwezigheid van ratten of muizen in uw huis of tuin lopen alle inwoners dus risico op het oplopen van ziektes! Bel daarom direct met Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede en wij komen snel bij u langs. Let zelf extra op bij het verwijderen van de uitwerpselen van deze knaagdieren. Ook hierbij kan besmetting plaatsvinden, dus draag handschoenen en een mondkapje en desinfecteer de oppervlaktes!

Wilt u dit risico niet zelf lopen? Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het verwijderen van deze uitwerpselen op een verantwoorde manier. Neem ook hiervoor contact op met Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede.

Gezondheidsrisico’s

Minder bekend is dat ook kakkerlakken, motmuggen en vliegen ziektekiemen mee uw huis in kunnen nemen. Ook voor overlast van deze plaagdieren bent u bij Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede aan het juiste adres. Wilt u hier meer over weten? Neem vrijblijvend contact op via telefoon, whatsapp, mail of via onze contactpagina. Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede is 7 dagen per week bereikbaar. Uiteraard kunt u ons ook bereiken als u niet weet wat voor ongedierte voor overlast zorgt.

Mollen

Zijn molshopen in uw gazon een doorn in uw oog? Een mol kan uw tuin flink omspitten en zelfs schade aanrichten aan constructies en wortels van planten.  Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede heeft 2 werkwijzen in het bestrijden van mollen; het zetten van klemmen of het uitroken van de mol. we bekijken graag met u welke methode het beste past bij uw situatie. Voor meer informatie belt u met Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede of klikt u hier https://ongediertebestrijdingnl.nl/mollen/

Mieren

Wat is het toch onsmakelijk als de mieren over uw aanrecht wandelen! In hun zoektocht naar voedsel kunnen mieren de weg naar binnen vinden. Ze komen op onze levensmiddelen af en als ze iets vinden naar wens, heeft u zo een hele kolonie binnen. Gelukkig helpt Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede u ook op korte termijn van de overlast van mieren af. Zowel binnen als buiten worden de mieren bestreden, waarbij uiteraard rekening gehouden wordt met de (on)bereikbaarheid van bestrijdingsmiddelen voor kinderen en huisdieren.

Zilvervisjes, papiervisjes, ovenvisjes

Franjestaarten is de verzamelnaam voor zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes. Deze diertjes lijken enorm op elkaar en zijn voor de leek nauwelijks uit elkaar te houden. Franjestaarten zorgen dan niet voor gezondheidsrisico’s, maar kunnen wel veel ergernis opwekken en plekken in uw huis ontsieren. Daarnaast kunnen ze flinke schade aanrichten aan boeken, kleding, behang en andere wandbedekking. Ook voor bestrijding van deze franjestaarten kunt u contact opnemen met Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede.

Overige soorten ongedierte

Heeft u last van ander ongedierte? Of weet u niet wat voor beestjes de overlast veroorzaken? Wilt u meer informatie over gezondheidsrisico’s die plaagdieren met zich meebrengen? Bent u geïnteresseerd in het voorkomen van overlast van ongedierte? Of heeft u een andere vraag? Ook dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede.

Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede

We heten u van harte welkom op de website van Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede! Wij bieden hulp bij overlast van allerlei soorten ongedierte. Onze experts hebben een ruime ervaring in het bestrijden van ratten, muizen, wespen, kakkerlakken, zilvervisjes, mieren, papiervisjes, voorraadaantasters en ander ongedierte. Daarnaast helpt Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede u ook van problemen af veroorzaakt door mollen in uw tuin of op uw terrein.

Snel en doeltreffend

Heeft u last van ongedierte? Neem dan vrijblijvend contact op met onze expert en maak een afspraak. Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede komt snel langs en kijkt met u samen hoe het probleem aangepakt kan worden. Voordat onze ongediertebestrijder de bestrijding in kan zetten, zal hij een uitgebreide inspectie uitvoeren. Zo wordt duidelijk waar het probleem vandaan komt en kan hij doeltreffend en efficiënt het ongedierteprobleem oplossen. Door deze werkwijze kan hij tevens passende adviezen geven over hoe u in de toekomst nieuwe overlast kunt voorkomen. Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede hanteert scherpe prijzen en heeft klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Voor bedrijven gratis inspectie en digitaal logboek

Uiteraard bent u ook als zakelijk klant bij ons van harte welkom. We bieden servicecontracten op maat en gaan hierover graag in gesprek met u. Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede komt vrijblijvend bij u langs en doet een passend aanbod. Hierbij kunt u denken aan periodieke controles om overlast van velerlei ongedierte te voorkomen. Ook het werken met digitale klemmen biedt een uitkomst voor bedrijven. Uiteraard wordt er ook gekeken naar de adviezen rondom voedselveiligheid (HACCP).

Natuurlijk zijn wij in bezit van de benodigde certificaten en het vakbekwaamheidsdiploma en werken we volgens de IPM richtlijnen. Als zakelijk klant krijgt u toegang tot het digitaal logboek, waarin de werkbezoeken terug te vinden zijn met hierin de benodigde adviezen, vondsten van plaagdieren en inzet van bestrijdingsmiddelen. Tevens zijn we voor zakelijke klanten 24/7 beschikbaar als dat nodig is. Meer informatie over Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede voor zakelijke klanten vindt u hier https://ongediertebestrijdingnl.nl/bedrijven/

Snel wespen bestrijden met garantie

Heeft u een wespennest aangetroffen? Ook daarvoor bent u bij Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede aan het juiste adres. Vaak kunnen wij dezelfde dag nog langskomen om de wespen te bestrijden. Ook hier hebben we een ruime ervaring in opgedaan en bieden dan ook garantie op de wespenbestrijding. Dus mocht u onverhoopt niet (volledig) van de wespen af zijn na ons bezoek? Dan komen we gratis terug om dit op te lossen. Neem contact op met Ongediertebestrijding Wijk bij Duurstede om snel van uw wespenprobleem af te komen. Voor meer informatie over het bestrijden van wespen klikt u hier https://ongediertebestrijdingnl.nl/vliegende-insecten/