Logo

Over ons

Ongediertebestrijding NL helpt u snel van uw ongedierte af! Met een ruime ervaring in de preventie en bestrijding van ongedierte bent u bij ons aan het juiste adres. Na jarenlang in de ongediertebestrijding te hebben gewerkt, ben ik begonnen met mijn eenmanszaak. Hierdoor kan ik meer de tijd nemen om u op een prettige manier te helpen en samen te kijken naar de beste duurzame oplossing. De bestrijder is in het bezit van alle benodigde papier – het EVM vakbekwaamheidsdiploma en het VCA. De klant kan hier ten alle tijden naar vragen. 

Daarnaast voldoet Ongediertebestrijding NL aan de hoge eisen van het KPMB rondom de IPM-werkwijze en zijn we in bezit van het certificaat IPM-Knaagdierbeheersing. Alleen erkende bedrijven, die onafhankelijk zijn getoetst mogen deze integrale aanpak uitvoeren. Een overzicht van het register met deze erkende bedrijven kunt u hier vinden https://www.kpmb.nl/register/zoek-een-deelnemer?s=3

Wilt u meer weten over ons? Heeft u vragen over ongedierte of wering hiervan? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

Nog meer over ons? We zijn ook te vinden op facebook https://www.facebook.com/ongediertebestrijdingnlhelpt

Ik ben een ZZP’er en kan daardoor extra scherpe prijzen bieden tegen hoge kwaliteit. Service staat hoog in het vaandel; in Culemborg en omstreken betaalt u geen voorrijkosten. Mijn werkgebied bestaat voornamelijk uit Utrecht, Culemborg, Houten, Vianen, Nieuwegein en omgeving.

Culemborg

VCA Gecertificeerd

EVM Gecertificeerd

Bent u als bedrijf geïnteresseerd? Ik kom graag bij u langs voor een inspectieronde en ga in gesprek over duurzame oplossingen om overlast te verhelpen en voorkomen!