Logo

Over Ongediertebestrijding NL

Ongediertebestrijding NL helpt u snel van uw ongedierte af! Met een ruime ervaring in de preventie en bestrijding van ongedierte bent u bij ons aan het juiste adres. Na jarenlang in de ongediertebestrijding te hebben gewerkt, ben ik begonnen met mijn eenmanszaak; Ongediertebestrijding NL. Hierdoor kan ik meer de tijd nemen om u op een prettige manier te helpen en samen te kijken naar de beste duurzame oplossing. De bestrijder is in het bezit van alle benodigde papier – het EVM vakbekwaamheidsdiploma en het VCA. De klant kan hier ten alle tijden naar vragen. 

Service

Ongediertebestrijding NL heeft service en klantgerichtheid als kernwaarden. We denken mee met de klant en kijken wat wenselijk en haalbaar is. Zowel qua tijd, als qua kosten. We proberen vooraf zo goed mogelijk in te schatten wat de kosten zijn en zorgen ervoor dat er geen verrassingen op de factuur staan. Uiteraard lost de expert van Ongediertebestrijding NL de overlast van ongedierte op. Daarnaast kijkt hij ook altijd hoe dit in de toekomst te voorkomen is.

Certificaat KPMB

Daarnaast voldoet Ongediertebestrijding NL aan de hoge eisen van het KPMB rondom de IPM-werkwijze en zijn we in bezit van het certificaat IPM-Knaagdierbeheersing. Alleen erkende bedrijven, die onafhankelijk zijn getoetst mogen deze integrale aanpak uitvoeren. Een overzicht van het register met deze erkende bedrijven kunt u hier vinden https://www.kpmb.nl/register/zoek-een-deelnemer?s=3

Ongediertebestrijding NL is er trots op dat we dit certificaat hebben behaald!

Ongediertebestrijding NL

Wilt u meer weten over Ongediertebestrijding NL? Heeft u vragen over ongedierte of wering hiervan? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons. Ongediertebestrijding NL is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar, maar ook via whatsapp, mail, Google of het contactformulier:  https://ongediertebestrijdingnl.nl/contact/

Nog meer over ons? We zijn ook te vinden op facebook https://www.facebook.com/ongediertebestrijdingnlhelpt

Verder lezen over Ongediertebestrijding NL en ongedierte? Check onze blogs: https://ongediertebestrijdingnl.nl/nieuws/

Ik ben een ZZP’er en kan daardoor extra scherpe prijzen bieden tegen hoge kwaliteit. Service staat hoog in het vaandel; in Culemborg en omstreken betaalt u geen voorrijkosten. Mijn werkgebied bestaat voornamelijk uit Utrecht, Culemborg, Houten, Vianen, Nieuwegein en omgeving.

Culemborg

VCA Gecertificeerd

EVM Gecertificeerd

Bent u als bedrijf geïnteresseerd? Ik kom graag bij u langs voor een inspectieronde en ga in gesprek over duurzame oplossingen om overlast te verhelpen en voorkomen!