Gratis bestrijding

Als ongediertebestrijder in Culemborg willen we graag iets betekenen voor de inwoners van onze mooie stad. Graag helpen we de Culemborgse inwoners, die het niet breed hebben, maar wel last van ongedierte hebben. Daarom zijn we een initiatief aangegaan om bij mensen die het zelf niet kunnen betalen, voor niks een bestrijding uit te voeren. Wij vinden dat u niet moet hoeven kiezen tussen boodschappen of een bestrijding uit laten voeren van bijvoorbeeld wespen of muizen en ratten.

Ongediertebestrijding NL helpt Culemborg

Om dit initiatief tot stand te laten komen en de juiste mensen hiervoor te kunnen helpen, zijn we in gesprek gegaan met de Gemeente Culemborg en het Sociaal Team. Zij helpen ons om juist die mensen te helpen, die het het hardst nodig hebben. Heeft u last van muizen of ratten of heeft u een wespennest bij uw huis? Heeft u last van kakkerlakken? Kunt u het zich niet veroorloven om een bedrijf te laten komen om een bestrijding uit te laten voeren? Neem dan contact op en misschien komt onze expert u voor niks uit de brand helpen! Uiteraard zijn onze experts in bezit van de benodigde vakbekwaamheid en hebben zij ruime ervaring in het oplossen van allerlei ongedierteproblemen.

Echt geen rekening!

Als u thuis overlast heeft van ongedierte kan dit gezondheidsklachten met zich meebrengen voor u en uw gezin. Uiteraard wilt u hier zo snel mogelijk vanaf! Het gebrek aan geld hiervoor mag nooit uw gezondheid in de weg staan. Mocht u in aanmerking komen voor dit initiatief, dan krijgt u dus echt geen rekening achteraf voor de uitgevoerde bestrijding. Natuurlijk vinden wij het wel fijn als u een recensie voor ons achterlaat of mond-tot-mondreclame voor ons maakt als u naar tevredenheid bent geholpen.

Last van knaagdieren

Wanneer u overlast heeft van knaagdieren, zoals muizen of ratten dan nemen zij ziektekiemen mee naar binnen. Ze zijn op zoek naar voedsel en kunnen zo bacteriën meenemen uw voorraadkast in! Ook verspreiden ze ziektes in hun uitwerpselen en urine. En wist u dat een muis maar een opening nodig heeft van 0,5 cm?! Hij kan dus door de kleinste kiertjes en gaatjes uw huis binnentreden. Wanneer u overlast heeft van knaagdieren, dan kunt u uitwerpselen vinden of u ziet knaagsporen van een muis of rat. Het is van groot belang om dan een expert in te schakelen om gezondheidsproblemen te voorkomen. Ook kan de expert de oorzaak achterhalen en wegnemen om te voorkomen dat u later opnieuw last krijgt van ratten of muizen.

Kakkerlakken

Een andere verspreider van ziektes is de kakkerlak. Zij kunnen bacteriën en zelfs mijten bij zich dragen en verspreiden een vieze geur uit hun rugklier. Kakkerlakken houden van warme, donkere, vochtige plekjes (bijvoorbeeld de motor van de koelkast). Ze kunnen uw huis binnenkomen in dozen, bagage, manden, etc. De kakkerlakken gaan vooral ’s avonds op zoek naar voedsel. Het is van groot belang dat uw etenswaren onbereikbaar zijn in goed afgesloten bakjes/potten! Ook etensresten moeten goed opgeruimd worden.  Ook bij overlast van kakkerlakken is het erg belangrijk om snel contact op te nemen met een ongediertebestrijder. Voorkom gezondheidsproblemen en bel of mail ons direct!

Wespen

Ook het bestrijden van wespen is uiteraard van groot belang, vooral wanneer er mensen met een allergie in de buurt zijn.  Als u last heeft van wespen, neemt u dan contact op en onze expert helpt u zo snel mogelijk van het wespenprobleem af. Kunt u zich dit echt niet veroorloven en woont u in Culemborg? Neem dan toch contact op om te kijken of de bestrijding mogelijk voor niks uitgevoerd kan worden. https://ongediertebestrijdingnl.nl/vliegende-insecten/

U kunt ons uiteraard ook vinden via facebook https://www.facebook.com/ongediertebestrijdingnlhelpt