Last van muizen in huis?

Heb jij last van ongedierte? Heb je bijvoorbeeld uitwerpselen gevonden van muizen? Is er knaagschade aan kabels of andere materialen? Hoor je geluidjes uit je spouwmuur of plafond komen? Of zie je sleepsporen? Grote kans dat je muizen hebt! Weet je dat huismuizen door de kleinste openingen je huis kunnen binnenkomen? Ze hebben al genoeg aan een opening ter grootte van een pen… Het zijn echte alleseters en hebben maar heel weinig vocht nodig om te overleven. In huis leeft een muis bijvoorbeeld onder de vloer, achter muren of op zolder.

Risico op ziektes

Een muisje oogt misschien schattig en onschuldig, maar helaas brengen ze grote gezondheidsrisico’s met zich mee. Zo besmetten ze je voedselvoorraad met hun urine en uitwerpselen. Dit voedsel is dan besmet en biedt risico om ziektes op te lopen. Ook verspreiden muizen ziektekiemen, zoals bacteriën en virussen. Muizen kunnen via hun uitwerpselen onder andere de ziektes leptospirose (ziekte van Weil) overdragen, maar ook het Hantavirus of Salmonella. Een vrouwtjesmuis werpt wel 6 tot 10 keer per jaar een nest van 5/6 jongen. En na 2 maanden zijn die jongen alweer geslachtsrijp en zorgen zij voor nog meer nakomelingen. Een muizenpopulatie breidt zich dus enorm snel uit! Dat wil je toch niet in je huis?! Bel of app daarom snel met ongediertebestrijding NL uit Culemborg.

Last van ratten?

In Culemborg zijn er op dit moment meerdere inwoners en bedrijven die last hebben van ratten. Gelukkig bevindt ons bedrijf zich in deze mooie stad en helpen wij u hier graag vanaf. Waar mensen zijn, zijn ook ratten. Het is algemeen bekend dat ook ratten ziektes kunnen verspreiden. Het is zaak om zo snel mogelijk een expert in te schakelen als u vermoedt dat u ratten heeft in of om uw huis of bedrijf. Dit om gezondheidsproblemen te voorkomen. Mocht u uitwerpselen van ratten hebben opgemerkt, neem dan snel contact op! Let op bij het opruimen van deze uitwerpselen, want ook daarbij kunnen ziektes overgedragen worden. Draag dus altijd handschoenen en een mondkapje.

Ander ongedierte?

Ook bij overlast van ander ongedierte of vragen hierover kunt u altijd contact opnemen! https://ongediertebestrijdingnl.nl/ongedierte-bestrijden/ Heeft u kakkerlakken of zilvervisjes / papiervisjes? Heeft u vermoedens van bedwantsen? Misschien heeft u last van beestjes, maar weet u niet wat het zijn? Wacht niet langer, maar laat hier snel een expert naar kijken! In Culemborg en omstreken betaalt u geen voorrijkosten en heeft u snel meer duidelijkheid. Onze expert geeft duidelijke adviezen en voert bestrijding uit waar nodig. Uiteraard kijkt hij ook naar het voorkomen van nieuwe overlast.

Over Ongediertebestrijding NL uit Culemborg

Uiteraard zijn we in bezit van de benodigde papieren, zoals het vakbekwaamheidsdiploma. Onze experts hebben een ruime ervaring in het bestrijden van verschillende soorten plaagdieren, zoals ratten, muizen, kakkerlakken, mieren, wespen, mollen, etc. We doen altijd eerst een inspectie waarin duidelijk wordt waar het probleem rondom ongedierte vandaan komt en hoe dit op te lossen is. Ook kijkt de bestrijder hierbij altijd naar maatregelen om overlast van ongedierte in de toekomst te voorkomen. Na de inspectie is het mogelijk om een beeld te vormen van de kosten. Heeft u nog vragen of twijfelt u ergens over? Neem vrijblijvend contact op!

U kunt contact opnemen via telefoon/whatsapp 0633023506

Email: info@ongediertebestrijdingnl.nl

Facebook https://www.facebook.com/ongediertebestrijdingnlhelpt